Alles voor elektra
 

Welkom

Bent u op zoek naar een elektricien?

Heeft u een elektromonteur nodig voor het installeren, uitbreiden of herstellen van uw elektrische installatie? Samco Elektro kan u hiermee van dienst zijn. Samco Elektro heeft jarenlange ervaring voor zowel particulieren als bedrijven. Ik werk voor mijn opdrachtgevers zowel in nieuwbouw- als verbouwingsprojecten. 

Spoedgevallen?

Uw elektrische installatie dient te allen tijden goed te functioneren. Wanneer er een storing optreed kunt u mij hiervoor inschakelen en los ik uw storing vakkundig op. Voor storingen dient u rekening te houden met een voorrijtarief van 45,- euro exclusief BTW. Het uurtarief bij storingen bedraagt 65,- euro excl. BTW. 

Aanleggen van uw elektra

Ik leg of pas uw elektrische installatie conform de vigerende wet- en regelgeving NEN1010 aan en houd mij aan alle veiligheidsregels. 

Verlichtingsinstallaties 

Steeds meer bedrijfspanden schakelen over van conventionele verlichting naar LED verlichting. Samco Elektro adviseert en installeert nieuwe LED verlichting, zowel buiten als binnen. 

Wanneer het gaat om projectering van Noodverlichting en vluchtwegsignalering kunnen wij u hierin adviseren. 

Ik voer onderhoud en service uit aan uw noodverlichtingsinstallatie en zorgt ervoor dat deze te allen tijden conform regelgeving functioneert. Wist u trouwens dat geadviseerd wordt de accu's om de 4 jaar te vervangen in verband met de autonomietijd van het armatuur? 

Wilt u hierover meer informatie neem dan contact met mij op. 

Het vernieuwen van uw elektrische installatie

Wanneer u een oud pand gekocht heeft en u wilt de complete installatie vervangen bent u bij mij op het goede adres. Ik adviseer en installeer een complete nieuwe installatie die van A tot Z met u besproken wordt.

Totaal elektra

Ik ben de totaal installateur op gebied van elektra. Uw meterkast, buitenverlichting, aanleggen van extra groepen, data verbindingen, intercom-, camera-installaties, diverse soorten installaties kunnen wij voor u aanleggen. 

Laadpaal aan huis nodig?

Steeds meer worden elektrische auto's verkocht die ook aan huis opgeladen moeten worden. Samco Elektro kan u adviseren welke laadpaal geschikt is voor uw auto. Ook het deskundig installeren van uw laadpaal kunt u overlaten aan Samco Elektro.

Regio Bergen op Zoom 

Samco Elektro is voornamelijk actief in de regio Bergen op Zoom en omstreken (straal 50km). 

Uw lokale ondernemer voor uw elektrotechnische installaties. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of via info@samco-elektro.nl